“Spiñata Grande” – god musikk i spill

Alle vet hvor viktig det er å ha god musikk i bakgrunnen mens man spiller favorittspillet sitt. Mange velger å sette på egen musikk, men om spillet allerede har veldig passende innebygd musikk er det jo helt fantastisk. Spilleautomatenes verden byr på mange gode eksempler. Kjedelige, monotone lyder hører til i fortiden – moderne tematiske spilleautomater har som regel veldig godt tilpasset musikk.

Net Ent – en naturkraft innen kvalitet

Spillutvikleren Net Entertainment har spesielt stort fokus på musikken og lydeffektene. Deres populære spilleautomat Spiñata Grande er et godt eksempel på nettopp dette. Dette er en fargerik, splitter ny spilleautomat med kule animasjoner og helt nydelig musikk. Så fort du setter spillet i gang, vil du forstå hvilket tema maskinen har og hvor du er på vei. Du er nemlig på vei til solfylte Mexico, der fest og farger er en del av hverdagen. Lydeffektene settes i gang fra start, og du vil høre bli omfavnet av en lydopplevelse som virkelig får det til å kjennes som om du plutselig befinner deg i det eneste spansktalende landet i Nord-Amerika.

Denne mexicanskinspirerte spilleautomaten svinger bra!

Spiñata Grande ligner ikke på andre spilleautomater – symbolene er av forskjellig størrelse, mange av dem er animerte og knappene er veldig godt utplassert, med tanke på maksimal brukervennlighet. Bakgrunnen er også animert, altså vil du se biler kjøre forbi, mennesker ture av gåre og ballonger fly til værs. Animasjonene i bakgrunnen holder på uansett om du spiller eller ei, men det er når du trykker spinnknappen at musikken begynner å svinge. Typiske meksikanske melodier vil løfte på humøret og atmosfæren som føles så fort man setter i gang er helt fantastisk.

Spiñata Grande er en av de mest populære spilleautomatene der ute for øyeblikket, og musikken er nok en viktig del av denne populariteten. Samtidig finnes muligheten til å vinne over en million kroner på ett spinn, altså finnes det mange gode grunner til å like dette spillet.